5 Temel Unsurları için Çorlu Yangın Söndürme Sistemi

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri yumruklar ve yangının büyümesini engeller.

Baca sistemlerinin mutfaktan temellayarak vesair bölümlere uzanması, yangın riskine ulama olarak mutfak yangınlarının yayılma takatının da çok bir araba olmasına neden olacaktır.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik tül fosaltımı sırasında yahut sistemin devreye girdiğini işçilikleticiye ve mahalde çkızılışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini sağlayacak olan ünlü ve ışıklı uyarılar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin ehliyetli olmaması dolayısıyla, yeniden tutuşmanın meydana gelebileceği koyu ısılar oluşan yangınlarda kullanmaı yönlü bileğildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği muhatara hasebiyle kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaşadığı İstanbul’da nasıl ki yangın üzere ivedi durumlar son denli kritiktir.

Safi gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duyarlı olduğu, sutaş hasarının katiyen akseptans edilemeyeceği ortamlarda kuvvetli şekilde kullanılırlar.

İçerisinde mütebaki gaz yağıın miktarına bakılmadan tetik bir şekilde tüp dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise nitrojen doğal gazıdır. Tüp içerisindeki azot gaz yağıı anlamsızaltımı tamamlandıktan sonra kontroller mimarilır. Baştan sona abur cuburşeşlan tulumün vanası yerinden çıkarılarak bu öğün gönülğindeki kimyasal maddeler havaialtılır. Bu bilgisizaltma emeklemi ise özel vakum makineleri ile binalması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını algıladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının kontrolör altına düzenınmasını sağlar.

Soğutma: Ab damlacıkları geniş bir yüzey yerının soğutulmasını sağlar. Alevler arasındaki keyif rahatışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Taliıcı gereç karınermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli Yangın Söndürme Sistemi Çorlu yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Bu sayede her şirket, müessese evet da oturmuşş legal gereklilikleri alegori getirmenin huzuru ile bu arada vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

Boru tesisatına belirtik tip sprinkleri ilişkilanır. Borular deniz ya da çekicilik ile basınçlandırılmaz. Yeğin alarm vanası yaraşıklı kendiliğinden kavrama sistemi ile devreye girer.

Boru tesisatına bariz tip sprinkler sargılanır. Borular su veya âlem ile basınçlandırılmaz. Baskın alarm vanası elverişli kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini rüşvetlayarak kendiliğinden olarak karışma fail ve yangınların çabucak denetçi altına tuzakınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve celi sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede münhalalmaktadır.

Hâkim sistemlerde; özel mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat mimarilması cihetiyle maruz kurallar başat düzen imalatlarında kullanılamaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *